fredag, augusti 12, 2016

Uppletande

Förra veckan jobbade jag en hel del (närmare bestämt 59 timmar), så det blev inte tid till så mycket annat. Jag och Chansa tränade lite lydnad och jag har cyklat lite med henne för att hon skulle få motion, men annars har det inte blivit så mycket aktivering. I helgen åkte Chansa till Lappvattnet och det gjorde även jag i tisdags efter att ha jobbat måndag natt. Jag stannade i Lappvattnet ett par dagar och har plockat en del hallon och promenerat med Chansa.

I onsdags gick vi en promenad och tränade uppletande med Jenny och Klumpen. Båda hundarna var riktigt duktiga på uppletandet. Chansa brukar i och för sig vara duktig på uppletande, men jag tyckte att hon till och med var extra duktig.

 Bus.

 Klumpen. 

 Hmm, hur ska vi lösa det här?

 Allt löser sig med lite våld.

 Klumpen  har hittat ett föremål.

Chansa hittade också grejer i skogen.

I går var jag och hälsade på min moster och mina kusiner som var hemma från Stockholm och Göteborg och som jag inte träffar så ofta. Igår kväll tränade jag lite lydnad med Chansa och hon gick riktigt bra. Idag har vi också kört ett riktigt bra lydnadspass. Vi har jobbat mycket på vänstersvängar och vänsterhalter för att få henne att inte gå så långt fram och det verkar ha hjälpt, för nu har hon riktigt bra position. 

Idag på förmiddagen tog jag också en cykeltur till skogen, la ett spår, promenerade med Chansa och sedan gick vi spåret innan vi cyklade hem. Eftersom jag cyklade till ett ställe dit vi nästan aldrig varit blev det en ganska lång promenad. Både jag och Chansa gillar att utforska och se vart stigarna leder. 

Inga kommentarer: