lördag, mars 08, 2014

Vårpromenad

Idag när jag vaknade var det 6 grader varmt och strålande sol. Det var visserligen också mycket blåsigt, men jag lät inte det stoppa mig från att gå en långpromenad med Chansa. Det verkade dock som att blåsten hindrade de flesta andra hundägare, för på en två timmar lång promenad såg jag bara 3 andra hundar.

Vi gick en promenad i skogen på ett ställe där vi inte går så ofta och det var väldigt skönt att vara alldeles ensam ute i skogen. Det var dock ganska isigt på stigen, så mestadels gick jag i obanad terräng. Det var mer barmark än jag hade räknat med, så jag passade på att göra ett uppletande med henne. Chansa var förstås duktig som vanligt. Men jag är själv inte så pjåkig på uppletande, för när jag vallade rutan hittade jag en blå boll i hårdgummi, som uppenbarligen legat där mycket länge (den var nästan helt nersjunken i marken och väldigt smutsig). Jag är ganska säker på att den bollen en gång i tiden tillhörde Lyle, för han hade precis en sådan som tyvärr försvann. Nu tillhör den i alla fall Chansa :-)

När vi kom ut ur skogen gick vi en bit längs en bilväg och där var det i stort sett bara blankis. Chansa gjorde ett litet ryck för att komma åt en lukt nere i diket och jag gled helt enkelt ner i diket jag också. Då blev jag irriterad och kopplade lös henne istället och då var det helt plötsligt inte alls intressant med lukter i diket. Hon gick bara och tittade på mig, så jag fick nästan jaga iväg henne så att hon inte skulle vara framför fötterna på mig.

Här är några bilder från dagens vårpromenad:

 Vårliga videkissar.

 Poserar.

 Kamouflerad hund.

 Självklart måste hon också rulla sig i snön som vanligt.

 Snyggaste mallehuvudet.

 Hoppar.

 Poserar.

 Poserar på en sten.

 Har hittat en stor tallgren att släpa på. 



Snyggaste mallen i hela världen 

Inga kommentarer: