fredag, januari 26, 2018

Långpromenad

Chansa är nu frisk, fast hon äter fortfarande Omeprazol och B12. Under tiden hon var sjuk började hon dock tyvärr om att slicka sig på benet på samma ställe där hon i höstas slickade upp sår. Eftersom jag inte har velat ha munkorg på henne när hon varit ensam ifall hon skulle kräkas igen så har hon haft möjlighet att slicka upp ett nytt sår. Nu har hon dock inte kräkts på två veckor, så nu är det kanske dags att ta tag i det problemet.

Idag har vi gått en långpromenad och Chansa var precis lika pigg och alert som vanligt.

Utsikt på vägen ner mot älven. 

St Olofskyrkan.

En glad Chansa

Hon går gärna och gnider sig mot plogkanterna. 











Snö på en gravsten.

Nästan lite vårlikt med små gnistrande istappar. 

Chansa.

Fågelholkar för Skellefteå AIK:are och Dumherre (d v s Luleåsupporter). 

Snönos

Det var strålande sol och ett par plusgrader idag. Med andra ord en härlig dag för hundpromenad. Jag och Chansa promenerade strandpromenaden på södra sidan och på hemvägen gick vi en väg vi aldrig gått längs gångvägar genom okända villaområden. Under de två timmar vi var ute, från 11.30- 13. 30, så mötte vi endast tre andra hundar (ingen av dem på strandpromenaden, utan i bostadsområdena). Det är visserligen fredag och arbetsdag för många, men jag tycker ändå att det är lite konstigt att det var så få andra hundägare ute på promenad en sådan här vacker dag. 

1 kommentar:

Jenny sa...

Din hund är så himla knäpp med sina snövallar. <3 :D
Hundar behöver ju inte gå på promenad på vinterhalvåret, visste du inte det? Åtminstone inte i Stockholm. Folk är idioter.