fredag, oktober 04, 2013

Besök hos hundfysioterapeuten igen

Idag har jag och Chansa varit hos hundfysioterapeuten igen. Det var nästan två månader sedan sist trots att han sagt att vi skulle komma tillbaka om en månad. Och dessutom har ju Chansa tappat ena viktmanschetten och jag har inte kommit mig för att gå och köpa nya, så dem har vi inte använt på det sätt han sagt att vi skulle. Jag har förstås märkt att hon inte har blivit sämre, men jag trodde inte heller att det hade blivit bättre.

Men det hade det! Hon är i stort sett bra nu och vi kan köra på som vanligt. Dock tyckte han att vi skulle fortsätta att använda viktmanschetter på promenaderna, så jag hade tänkte köpa nya innan vi gick därifrån, men då berättade Veronica att hon skulle beställa hem nya viktmanschetter i rosa och limegrönt och då bestämde jag mig för att vänta. Självklart vill Chansa ha viktmanschetter i någon snygg färg! (i alla fall vill hennes matte det).

Det största förändringen var dock hur lugn hon var. Första gången jag var dit ville hon inte alls bli tvingad att ligga stilla av en främmande karl och jag tyckte att det var bäst att sätta på henne munkorg, speciellt eftersom hon nog hade ganska ont då, men hon har blivit lugnare och lugnare och idag gick det mycket bra.

För det mesta tyckte hon att det var skönt, men ibland gjorde det lite ont så hon blev lite arg ett par gånger, men eftersom Tomas är så lugn och verkligen kan handskas med bångstyriga hundar så blev hon direkt lugn igen. När han var klar kom hon och sa hej till mig och gick ett varv runt rummet, men sedan gick hon tillbaka till honom och ville gosa lite mer :-) Tomas var förstås nöjd med att hon blivit bättre fysiskt, men mest fascinerad var han av att hon var så lugn den här gången jämfört med första gången.

Chansa får massage:




Jag promenerade in till stan och hem igen och eftersom det var EFIT idag tog jag bilder, men när jag kom till jobbet på eftermiddagen glömde jag mobilen i jackfickan och glömde därmed också bort att fota så det blev inget EFIT. Men jag tyckte om dessa bilder från förmiddagen:


Den här bilden tog jag 7.30 när jag promenerade in till stan.

Och den här bilden tog jag 9.30 när jag tog strandpromenaden på hemvägen. 


1 kommentar:

Anonym sa...

Vad roligt att hon mår ännu bättre nu. :-)
Manschetter i bjärta färger är ju bra för om man tappar en så kan man lättare leta reda på den.