lördag, februari 22, 2014

Vilken trist och tråkig vinter


Just nu känns allting väldigt tungt på grund av olika orsaker och vädret den här "vintern" gör ju inte saken bättre precis. Jag är i alla fall mycket glad att jag har Chansa när det är så här tungt och våra promenader är min räddning. Jag skulle vilja fota lite grann, men vädret är så trist att det inte känns värt att släpa med sig kameran. I onsdags tog jag dock kompaktkameran med mig ut på promenaden. Det blir inte så bra bilder när det är så trist väder och jag längtar verkligen efter lite sol.

 Det är helt ofattbart hur lite snö det är. 



 ag försöker lära Chansa att hämta kopplet åt mig (jag är mycket slarvig med kopplet och har tappat bort flera stycken i skogen genom åren, så det kan mycket väl komma till användning). 

 Busvovven.

 Klättrar på stenar.

Hoppar över stockar.

I onsdags var jag och Chansa på klubben på studiecirkel. Varje vinter brukar vi instruktörer ha en studiecirkel och i år har vi en studiecirkel om boken "Härliga valptid" av Curt och Ingalill Blixt, som vi ska försöka göra en kursplan till. Fast det blir självklart också en del diskussioner om annat också. 

I helgen jobbar jag, så Chansa är hos mamma och det är väldigt tomt efter henne. Fast jag saknar inte precis hundhåret. Just nu fäller hon något enormt, trots att det egentligen är alldeles för tidigt. Jag gissar att det är det varma vädret som gör det, fast det kan också bero på löp. Jag tycker i och för sig att det är lite för tidigt för löp, för hon löpte ju i slutet av oktober/början av november, men hon visar vissa tecken på löp, som t ex att hon äter väldigt bra.

Hennes sår har läkt väldigt bra. Det verkar inte som att hon har haft ont, men det har nog kliat en hel del för hon har slickat (eller i alla fall försökt) ganska mycket på det. Nu är det i alla fall i stort sett läkt. 

Eftersom jag inte haft med mig kameran ut på promenader så har jag roat mig med att fota inne. Jag köpte en bukett rosor till mig själv på Alla Hjärtans Dag (vem skulle annars göra det, om jag inte gör det?), så det har blivit en del rosbilder. Jag försöker lära mig och några bilder blev i alla fall halvbra. 




1 kommentar:

Anonym sa...

*kram* Hoppas att allt känns mindre tungt för dig snart, och att våren kommer snart så att ni slipper mittemellangrejen. Den här vintern har verkligen varit konstig.
Skönt att Chansas sår nästan är läkt, ni har haft sådan otur tycker jag.