onsdag, juli 16, 2014

Några fler bilder från Tåme

Sedan vi kom hem från Tåme har vi inte gjort så mycket. Chansa började ju halta de sista dagarna i Tåme, så jag har velat ta det lite lugnt. Vi har mest bara slappat ute i solen, jag med en bra bok och Chansa i skuggan. Fast helst vill hon ligga alldeles bredvid mig, men det blir alldeles för varmt.

Dock har vi tränat lite grann. Mest platsliggning, men också fritt följ och apportering, som hon för övrigt gör fantastiskt bra (och apporten jag köpte i Tåme ser fortfarande ny och otuggad ut!). Jag hade också tänkt att hon skulle få kampa ur sig lite grann med en leksak runt en stolpe, som Emelie tipsade om, men det var lättare sagt än gjort. Hon slet sönder två stycken kampleksaker på bara några sekunder och sedan var leken över. Jag tänkte därför köpa nya kampleksaker, men hittade inga som verkade hållbara nog. Dock hittade jag till slut när jag grävde bland mina hundgrejor (nej då, jag har inte alls alldeles för mycket saker!) en som verkar fungera, så igår fick hon kampa ordentligt.

I eftermiddag har jag varit på stan med Adam, mamma och Ove och ätit middag eftersom Adam skulle åka hem till Stockholm i kväll, men när jag kom hem la jag ett spår till henne runt området. Spåret blev ca 300 m och fick ligga ca 30 minuter. Hon började spåra jättebra, men på ett ställe fick hon lite problem. Hon hade problem på exakt samma ställe förra gången vi spårade förbi där, trots att det egentligen inte finns några svårigheter. Men hon tappar spåret och vill in bland kryddväxterna som står utanför en lägenhet.  Jag fick hjälpa henne att lösa det och sedan spårade hon mycket bra igen. Liggmarkeringarna vid tejpbitarna var fantastiskt fina.

Jag har inte fotat något på några dagar, men här kommer några fler bilder från Tåmelägret. Några har jag tagit själv med mobilen och några har Ulla tagit.

Snyggaste mallen. 
Foto: Ulla Lindberg

Jag och Chansa.
Foto: Ulla Lindberg

Uppletande.
Foto: Ulla Lindberg

Chansa hoppar. 
Foto: Ulla Lindberg

 Platsliggningsträning. 

 Chansa och jag slappar utanför tältet. 

En trött liten malle...

1 kommentar:

Anonym sa...

Sol (Reyna på forumet) syr bl.a kampleksaker som hon säljer, de borde hålla. Hoppas att det inte är något allvarligt med Chansa, hon har haft tillräckligt med muskelskador nu tycker jag.