torsdag, juni 02, 2016

Sommar


Nu har det varit underbart fint väder i några dagar och det känns verkligen som att sommaren har kommit. I tisdags sov jag på dagen efter att ha jobbat natt, men när jag vaknade var det strålande sol, så jag och Chansa drog ut solstolen på gräsmattan och läste en bok (ja, Chansa läste förstås inte, utan pysslade med en kong som jag fyllt med hundmat). På kvällen gick vi en promenad längs älven och vi lyckades faktiskt också hitta ett ännu bättre badställe än dit vi brukar gå. Vi passade också på att köra ett lydnadspass på en gräsmatta i närheten.

Lilla sjöodjuret.




Igår hade vi tid hos Tomas tidigt på morgonen. Chansa fick springa ganska länge i vattentrasken, vilket hon verkligen gillade, och sedan fick hon en genomgång på vibrationsplattan. Hon reagerade inte alls vid deltamuskeln där hon haft ont, så nu har hon fått en OK-stämpel. Dock reagerade hon lite grann på en tå, men det beror nog på att hon kastade sig i vattnet på helt fel ställe när hon badade dagen innan (jag såg på henne att det gjorde ont när hon hoppade på en sten men efteråt visade hon förstås inget). Det är dock inget varken jag eller Tomas tycker är något att oroa sig för.

Idag har vi också suttit ute och solat och läst innan jobbet, men sedan ville Jimmie bjuda på glass på Coop i utbyte mot lite hjälp med planeringen av lydnadstävlingen så jag cyklade iväg dit. Det var härligt att kunna sitta ute och njuta av glassen och lika härligt att sedan kunna cykla till och från jobbet i bara shorts och T-shirt.

Inga kommentarer: