onsdag, juli 16, 2008

MC-tur till stugan

I veckan har jag jobbat dag måndag och tisdag, men sedan är jag ledig ända till nästa tisdag eftersom jag bytt med en jobbarkompis. Men helt ledig kommer jag inte att vara för jag ska hjälpa till lite grann på den stora disc golf-tävlingen som är i helgen.

Idag har vi varit i stugan för att träffa Sara och Tomas och barnen. Eftersom bromsarna på bilen slutade fungera för ett par dagar sedan så var vi tvungna att ta motorcykeln dit. Vädret var ju perfekt för att åka hoj så det gjorde ju inte så mycket. Fast det innebar förstås att Myrrha inte kunde följa med, utan fick stanna hemma istället. Det var länge sedan jag åkte någon längre tur med hoj, om man bortser från att vi åkte till Byske förra veckan, och det var kul men rätt jobbigt. Jag har svårt att förstå hur jag någonsin har orkat åka på MC-semestrar till Karlskoga, Stockholm och Östersund.

Vädret var också helt perfekt för att ligga ett par timmar i solstolen, vilket jag och Sara gjorde. Vi passade också på att ta oss ett dopp i Kågeälven. Det var kallt, men ändå ganska skönt. Jag blåste också såpbubblor ute på gräsmattan tillsammans med Gustav.

Att blåsa såpbubblor kräver stor koncentration.

Att jaga såpbubblor kan vara lika kul som att blåsa, tycker Gustav.

När vi kom hem gick jag en promenad vid älven med Myrrha. Eftersom det var fint väder och Trästocksfestivalen börjar i morgon var det rätt mycket folk ute längs strandpromenaden. Jag kastade pinnar åt henne så att hon fick bada lite grann, men hon plaskade förstås bara där det var så grunt att hon inte behövde simma.

Inga kommentarer: