måndag, juni 24, 2013

Ett tag sedan

Nu var det ett tag sedan jag skrev i bloggen senast och det beror på att jag har haft väldigt mycket att göra. För att göra en kort sammanfattning så var jag på onsdagsträningen i onsdags och tränade lite med både Chansa och Ella. Ella är väldigt rolig att träna med, eftersom hon vill så mycket. Hon är dessutom väldigt ljudlig för att vara flat, i alla fall under träning. Hon har fantastiska läggandes under gång, men kan inte låta bli att skälla ett skall varje gång hon lägger sig :-)

I torsdags var det EFIT och jag hade bestämt mig för att vara med trots att jag jobbade hela dagen. Men när jag flyttade över bilderna från kameran till datorn så var ett flertal bilder spårlöst försvunna och därför brydde jag mig inte om att lägga ut min dag. Här är dock två av bilderna som jag gillade och som inte försvann:

 Arbetsdagen innebar bad i varmbassäng. 

En dahlia full med vattendroppar efter regnet.

I fredags var det som bekant midsommarafton, men mina planer för helgen blev det inget av eftersom jag blev tvungen att jobba. Jag skulle egentligen ha jobbat 9-14, men p g a olika omständigheter ändrades det till 9-20 och vid den tiden var det ju ingen mening med att åka till syrran. Hundarna kunde ju inte vara ensamma så länge, så de fick följa med på jobbet och det funkade bra. Dock är jag glad att jag inte tog dem med på midsommarfirandet i Bonnstan, för det hade blivit jobbigt bland allt folk. 

Eftersom jag inte kunde åka till syrran så hade jag ju inte heller några planer för midsommardagen, så därför anmälde jag mig och Chansa till att patrullera på midnattstravet. Vår uppgift var att vakta staketet så att folk inte skulle planka in (och det var en del som försökte). Vi gick ett antal rundor under kvällen, så både Chansa och jag var väldigt trötta innan vi kom hem strax före midnatt. 

Igår jobbade jag också och det gjorde jag även idag. Först hade vi ett möte med min nya chef på förmiddagen och sedan hade jag några ärenden på stan. Eftersom jag varit borta så mycket under dagen   och skulle jobba en halvtimme längre än vanligt hade jag inte samvete att låta hundarna vara ensamma hela kvällen också så de fick helt enkelt följa med på jobbet. De har uppfört sig bra (i alla fall Chansa; precis när vi skulle hem satte sig Ella och kissade på golvet i hallen!) och nu ligger de och sover och Ella snarkar högt. Själv ska jag nog också gå och lägga mig så att jag är redo för en ny arbetsdag i morgon. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad trist att du fick jobba på midsommar. :-(
Vilken underbar bild på vattnet och bassängen, fantastisk!