onsdag, maj 07, 2014

Vår?

Det ser nästan ut som vår när man tittar ut genom fönstret, för solen skiner från en klarblå himmel. Men det är bara lurendrejeri, för det är KALLT. I morse var det frost i gräset när jag rastade Chansa innan jobbet.


Men det börjar bli lite grönt på träden i alla fall.

I morse jobbade jag 1,5 timme och sedan cyklade jag direkt till Stigs för att fika med Cicci. Det blev därför ingen promenad med Chansa förrän på eftermiddagen, då vi cyklade till skogen och promenerade ca en timme innan vi cyklade hem igen. Eller rättare sagt, innan vi började cykla hem igen och sedan fick hoppa av och gå resten av vägen eftersom det var punktering på cyklen. Väldigt irriterande! Speciellt som jag börjar jobba kl 7 i morgon och jobbar dubbla pass, så jag och Chansa måste gå hemifrån kl 6. Och att gå hem mellan passen och hinna vara hemma en timme ungefär känns inte speciellt lockande, så vi får hitta på något att fördriva tiden med.

Ingen promenad utan en jätttepinne...

Balansövning på en sten. 

Rullar sig.

Total njutning.

Galen hund.

Galen? Vadå? Vem? Jag?

Det gäller att hålla tungan rätt i munnen :-)

Sötsnut :-)

Attack!

En malle och hennes malleboll. 

Hon har hämtat en malleboll och är redo att hämta den andra. 

Full speed ahead!

1 malle + 2 mallebollar = huvudbry för en liten mallehjärna. 

Försöker få in två mallebollar i munnen. 

Det ska gå!

Hon fick order att lägga sig och posera med sina två mallebollar istället (annars hade hon nog stått där och försökt fortfarande :-) )

Tigger godis.

Och det lönar sig, för då kastar matte Frolicbitar. 

Ser ut som sengångaren Sid :-)

Snygging. 






1 kommentar:

Anonym sa...

Fasiken för punka, det är så jäkla drygt. Man ska hinna och kunna reparera det, och under tiden är man halvt handikappad. :-(
Det är superkul att ge en hund två leksaker de vill ha, de blir så fundersamma. Uzie brukade stuva in flera gosedjur i munnen, men med bollar värderade hon dem olika även om de var identiska (nyframtagna tennisbollar till exempel), då valde hon en och lät den andra gå mot ett okänt öde. Men mallebollar är en helt annan femma, de är nog speciella!