lördag, juli 21, 2007

Vänön

Idag har jag jobbat på förmiddagen, men på eftermiddagen åkte vi ut till Vänön och hälsade på Jonas syrra och hennes familj som är hemma på semester. Vänön är en liten ö som ägs av Tomas släkt och det är bara släktingar som har stugor på ön. Idag var Maria och Lunkan (Tomas moster och hennes fru) inte där, så även med de tre jag hade med mig så var det ganska hundtomt. Maria föder upp dvärgschnauzrar så oftast brukar det vara en hel hög med hundar där.

Tina och Pepsi tyckte att det var kul att åka båt; det märks att de är vana vid det, även om jag tror att Catrin och Garys båt är lite större. Pepsi tyckte att det var riktigt kul att få springa helt fritt på ön och hon hängde med Jonas hela tiden medan han fotade. Det blev också en hel del bra bilder på Pepsi. På Myrrha och Tina blev det inte så många bilder eftersom de mest höll sig på gården. Men en del fina bilder på dem blev det också.

Min kamera hade ju fått sand i sig och det kostar nästan lika mycket att laga den som att köpa en ny, så jag är för tillfället utan kamera. Därför lägger jag istället ut några bilder från när vi varit ute på Vänön förut.





Inga kommentarer: