onsdag, oktober 24, 2012

Lydnadsträning och kameraproblem

Nu börjar jag och Chansa vara tillbaka i en mer normal aktivitetsnivå. I söndags fick hon följa med mig på jobbet när jag jobbade natt. Vi åkte buss till jobbet, men eftersom min kollega som skulle avlösa mig på morgonen missade bussen missade också jag bussen hem, så jag och Chansa tog en promenad hem. Vi gick en annan väg än den jag brukar och det tog mycket längre tid än vanligt, så det blev en promenad på nästan två timmar.


Jag jobbade måndag natt också, så under dagen hann jag med ett lydnadspass med Chansa och på kvällen gjorde vi ett miniuppletande. Jag kommer att jobba mera natt framöver, fast inte på det ställe där jag brukar jobba natt och Chansa kommer inte att kunna följa med. Jag har dock bestämt mig för att hon ska vara hemma ensam på natten, trots att det blir ganska många timmar, i alla fall om det funkar. Om hon är ordentligt aktiverad sover hon ju ändå hela natten. Och det gjorde hon också, så det verkar inte som att det kommer att bli något problem.

I går tränade vi också ett pass lydnad och jag tog med kameran och filmade lite. Jag ville främst filma linförighet, läggande och ställande, men lyckades inte så bra så jag fick bara med linförigheten (som verkligen inte ser bra ut).




 Belöning.

 Hon gillar verkligen sin nya Orkaboll.

Idag har jag varit ledig så jag började dagen med en två timmar lång promenad i skogen. Jag tog med kameran, men mitt under promenaden så började den krångla. Efter ett besök på en fotoaffär fick jag veta att det var autofokuset som inte funkade som det skulle så kameran kommer att behöva lämnas in, fast det kommer jag inte att göra riktigt än. Mitt på dagen skickade jag iväg Chansa med mamma, eftersom jag jobbar länge + ska på fotokurs i morgon.

Här är några av de bilder som jag tog idag innan kameran började krångla.
Har hittat kongen i gräset.

 Kommer med kongen i full fart.

 Hon är verkligen vacker...

...fast kanske inte alltid :-D

1 kommentar:

Jenny sa...

Trist med kameratrassel men vad skönt att ni är lite mer tillbaka på banan igen. :-)