tisdag, mars 19, 2013

Chansa hemma igen

Igår kom Chansa hem igen efter att ha varit hos mamma sedan i onsdags. Anledningen till det var att jag hade ganska fullt upp hela helgen, då jag jobbade hela torsdagen och fredag natt. Sedan var det domarkonferens hela lördagen och söndagen och sedan jobbade jag söndag natt igen. 

Jag kändes som att hon var borta jättelänge, men även om jag saknade henne var det förstås det bästa för henne. Det gav mig också möjlighet att göra något oplanerat, som att gå på Old Williams på onsdagkväll efter instruktörsmötet m m, och att stanna kvar och äta middag och dricka öl på lördag kväll efter domarkonferensen.

Domarkonferensen var mycket givande, speciellt på lördagen då då Cissi var där och vi kunde videobedöma lydnadslydnaden. På söndagen var jag med och videobedömde brukslydnaden, men det blev många gånger en gissningslek, speciellt på stegen och krypet där det inte finns någon jämförbar motsvarighet i lydnaden. 


Chansas svans har blivit bättre, men inte helt bra. När hon kom hem igår hängde den nästan rakt ner och jag funderade på att kontakta veterinär. Men i morse var den nästan helt normal. Kanske hade hon bara blivit kall under bilfärden hem eller något. Chansa hade en hel del överskottsenergi, så idag gick vi en promenad på 1,5 timme längs skoterspåren så att Chansa fick bli av med lite spring i benen. Jag vågade dock inte låta henne springa i djupsnön av rädsla att svansen skulle bli sämre igen och det blev den inte heller.


Chansa

Rullar sig.

Åker kana.


Upp igen.

Skakar sig.

På vägen hem gick vi förbi stället där det låg cementrör, som Chansa hade så kul med förra veckan. Eftersom jag hade kameran med mig passade jag på att filma lite när hon roar sig med att springa genom och springa över rören. 



Inga kommentarer: