tisdag, mars 26, 2013

Chansas nya kompis

Chansa har fått en ny liten kompis. Ila är en liten aussievalp på 10 veckor som jag och Chansa ska passa ibland på dagarna ett tag framöver. Vi träffades en stund i söndags och gick en liten promenad så att Chansa och hon skulle få träffas innan hon skulle börja vara här. Chansa är ju lite burdus, så till att börja med var valpen lite rädd för henne, men det gick över rätt snabbt.

Igår blev det en händelserik dag för en liten valp. Först fick hon åka i cykelkorgen när jag skulle hämta ut ett paket och sedan promenerade vi alla tre till mitt jobb för att välja tapeter. Chansa blev där förvisad till den stora, inglasade balkongen eftersom hon fäller så fruktansvärt, men valpen pussade lite på alla och somnade sedan.

När vi var klara där blev det en promenad till totohallen för måndagsträning. Fast då var lillan väldigt trött, så jag fick bära henne i stort sett hela vägen. På totohallen blev det en hel del pip och gnäll medan jag tränade med Chansa, så träningen blev inte så effektiv eftersom Chansa blev lite ofokuserad. Det blev därför mer fika än träning.

 Chansa och Ila tuggar på ben.

 Glad liten valp.

 Trött liten valp.

 Söt liten valp.

 Somnade på min fot när jag lagade mat.

Eftersom det blev en lite väl händelserik dag igår har vi tagit det lugnt idag. Fast lite bus inne har det förstås blivit och en kort promenad med lite bus i det vackra vädret blev det också. 


Chansa bjuder till kamp, fast lillan vågar inte riktigt.

Ila gillar inte när Chansa skäller, så hon söker skydd på mina fötter.

 Kom igen!
 Bus

 Söt valp  i snön.

 Attack!

 Det såg säkert lite våldsamt ut ibland. Karln som gick förbi när jag tog den här bilden blängde på mig och tänkte nog att jag borde rädda den stackars valpen.

 Fast valpen var inte alldeles försvarslös.

 Vad är du för en lattjo liten pryl?

 Chansa försöker rulla sig på henne. 

 Valp i underläge.

 Valp i överläge.

 Bus.

Lite humör kan lillan visa ibland också.

Och så en liten film på när de lekte nyss, innan de båda två slocknade. 

Inga kommentarer: