söndag, september 28, 2014

London

Äntligen tillbaka i London! Det är tre år sedan jag var här senast och jag har verkligen längtat tillbaka. Det känns också väldigt enkelt att flyga direkt härifrån och slippa mellanlanda på Arlanda, bortsett från att tiden vi åker hem på torsdag inte är något vidare. Medan jag är borta ska Chansa vara mestadels hos mamma, men de dagar hon jobbar ska Chansa vara hos pappa.

Flygresan var rätt långtråkig trots att jag och Fia spelade spel. När vi kom fram åt vi lunch på Burger King på Stansted och sedan tog vi tåget in till stan. När vi kom fram kände vi för lite frisk luft, så vi bestämde oss för att promenera till hotellet från Liverpool Street Station. Det visade sig inte vara så enkelt, men vi fick lite hjälp av en hemlös vid namn Earl och hans hund Bobo, en trevlig staffe som var lycklig för att jag klappade och lekte med henne.

Vi hade dock lite svårt att hitta till hotellet och när vi hade hittat rätt gata så hittade vi ändå inte. Som tur var hade Adam och Kim redan hittat dit så de kom ut och mötte oss. Det visade sig att vi hade gått förbi hotellet utan att se det. 

När vi hade installerat oss på hotellet gick vi ut och tog en öl på en pub som vi hade sett på promenaden till hotellet och sedan åt vi middag på Pizza Express. Efter middagen tog vi en promenad till Towern och Tower Bridge och så handlade vi lite på Tesco och gick tillbaka till hotellet och spelade spel, drack vin och åt chips och godis.

På väg mot London.

Går ner för landning.

Vi missade hotellet och väntade här vid en liten park på att Adam och Kim skulle komma och visa oss till hotellet. 

The Gurkhin. 

På väg till middagen tog vi en liten paus på en pub. 

Väggdekoration på Pizza Express, där vi åt middag.

Tower of London med Tower Bridge i bakgrunden. 

Tower of London med The Shard i bakgrunden.

Det växte vallmo vid muren på Towern.

Tower Bridge.

Utsikt från Tower Bridge mot The Shard. 

The Shard är en byggnad som jag tycker väldigt mycket om. 

Towern sett från Tower Bridge.

Inga kommentarer: