söndag, januari 11, 2015

Snö, snö och mera snö

Det har snöat en hel del den här veckan och igår var det näst intill snöstorm. Eftersom de inte plogade på hela dagen så blev det rätt tungt att gå, men jag gillar ändå att det kommer lite snö så att det liknar en riktig vinter. Chansa är också mycket glad åt snön.

I torsdags hade det inte kommit så mycket snö, så när jag slutade jobba kl 22 la jag ett spår till Chansa när jag gick från bussen. Eller ja, jag gick egentligen bara från bussen och när jag rastade henne så gick jag bara till busshållplatsen och tog upp spåret och spårade hemåt. Just där hon skulle ta upp spåret var det en traktor som höll på att skrapa bort snö och is precis där jag hade gått, så hon hade svårt att hitta spåret. Istället fick hon ta upp det en bit längre bort. Hon hade lite svårt att fästa på spåret, men när hon hade gjort det spårade hon hur bra som helst. Efter ungefär halva spåret kom två killar och gick samma väg som jag hade gått, men det var inget problem. Hon löste hela spåret helt perfekt.

I fredags snöade det hela dagen och jag jobbade, så det blev bara en kort promenad på kvällen och igår var det som sagt nästan snöstorm, så vi passade på att hålla oss inne och mysa. Och träna lite metallapportering och ingångar med vanlig apport. Men idag har vi gått en promenad, fast vi höll oss till gångvägarna. De flesta gångvägar var plogade och som vanligt på söndagar var det rätt folktomt ute, så det blev en riktigt trevlig promenad. Chansa hade i alla fall kul.











1 kommentar:

Anonym sa...

Vill också ha riktig vinter! :'(
Härliga bilder på vinterhunden Chansa, hon är så söt och vacker. <3