fredag, oktober 19, 2007

Ny kamera!

Nu har jag äntligen fått en ny kamera! Det är en i stort sett likadan som den som jag lyckades få sand i, fast ett par modeller nyare och jag har fått den i julklapp av min mamma. Det är förstås inte jul än, men eftersom jag gärna ville ha en kamera med mig till England, dit jag åker om drygt en vecka, så fick jag min julklapp i förväg. Motivet för de första bilderna med nya kameran blev, inte helt oväntat, Myrrha.


Idag har jag och Myrrha gått en promenad i skogen runt omkring campingen. Jag fotade förstås en del, men inte så mycket som jag hade tänkt eftersom Myrrha gjorde sig illa i tassen och vi fick gå hem. Hon var så glad över att få gå en skogspromenad att hon till och med sprang utanför stigen och då råkade hon trampa snett och började halta lite grann. Vi tog det därför ganska lugnt när vi gick hem igen.


När hon hade vilat ett tag haltade hon ganska ordentligt, så jag har nu bokat en tid hos veterinären (hon har haft återkomamnde problem med samma framben ett tag). Vi hade egentligen tänkt att åka upp till stugan i helgen, men det är ju ingen större mening med att vara där med en halt hund så vi har bestämt oss för att stanna hemma och eventuellt åka upp under dagen imorgon, om Myrrha haltar mindre.

I tisdags började jag en klickerkurs påå Studiefrämjandet. Det blev rätt stressigt, eftersom jag när jag bokade in datumet trodde att jag var ledig. Det var jag dock inte; jag var tvungen att åka till Umeå för att redovisa ett grupparbete. Bussen kom till stan 18.10 och kursen började 18.30, så jag hade inte precis mycket tid på mig. Det verkar i alla fall vara ett roligt gäng på kursen, med raser från kelpie till saluki och det känns roligt och utmanande. Fast också lite stressigt att hinna med det + allt annat som jag måste hinna med innan resan till England.

Inga kommentarer: