onsdag, november 04, 2009

Det är mycket nu

Just nu jobbar jag hur mycket som helst och därför har jag inte heller hunnit skriva i bloggen. För tillfället har jag två jobb (eller tre, om man ser till antalet arbetsplatser) och det tar ju sin lilla tid. I söndags jobbade jag på Morö Backe och eftersom jag då jobbar 10 timmar fick Lyle vara hos Jonas medan jag jobbade.

I måndags var det också fullt upp då jag jobbade 8 timmar som personlig assistent, fast i delad tur så att jag jobbade på morgonen och på kvällen. Och under dagen vikarierade jag ett par timmar som svensklärare på Medlefors. Det var lite stressigt att hinna och att ta hand om Lyle mellan de två jobben, men vi hann i alla fall med att gå en promenad i skogen på en och en halv timme. Lite dåligt samvete har jag för att han kommer att bli lite försummad under några veckor framöver, men inte tillräckligt för att tacka nej till vikariatet. När jag väl stod framför klassen så kände jag att det är min uppgift i livet att undervisa.

Idag har jag som vanligt varit ledig från jobbet som personlig assistent, men då har jag varit på Medlefors nästan hela dagen. Men jag och Lyle hann med en skogspromenad på morgonen och eftersom det är onsdag idag så har vi förstås också varit på klubben och tränat. Det är visserligen inga fler organiserade onsdagsträningar men vi är ju ett tappert gäng som kämpar på. Vi har ju möjligthet att träna inomhus, men eftersom det kändes rätt varmt så valde vi att ändå träna uppe på klubben.

Jag har också anmält mig och Lyle till ännu en tävling, i Åbyn på lördag. Jag hade inte tänkt tävla tvåan fler gånger, men när de ringde och frågade om jag kunde ropa trean eller eliten så sa jag ja på villkor att jag får tävla tvåan. Det fick jag. Dock tänker jag och Lyle vila oss i form den här gången. Jag bryr mig nämligen inte om vi får förstapris eller inte; vi har ju redan ett så att vi kan gå vidare och något LP hinner vi inte få den här säsongen. Det enda jag vill är att vi ska ha kul, så att vi båda (fast kanske framförallt jag) får en minnesbild av att det är kul att tävla så att det känns lättare att komma igång till våren.

Inga kommentarer: