söndag, januari 20, 2013

Fint väder

Idag var det riktigt fint väder och inte speciellt kallt, bara -11, så jag och Chansa gick en lång promenad i skogen. Kameran hade jag förstås med mig.

Snökristaller.

Gnistrande snö.

Det vimlar av rådjur och renar i skogen och ett par älgspår såg jag också. Skoterspåret vi gick på var proppfullt med renspår och Chansa var till en början mycket intresserad, mest av att äta renskit. Jag passade på att träna lite genom att låta henne dra iväg efter spår en liten bit, för att sedan ropa tillbaka henne och belöna ordentligt. Det är dock inga som helst problem, för hon är inte så värst intresserad av att följa viltspår. Det som gjorde mig mer stolt var att hon klart och tydligt visade mig att det fanns vilt genom att stanna upp och titta mot skogen för att sedan titta på mig. Jag berömde och belönade massor för det och det var tydligt att hon tyckte att det var roligare att leka med mig än att spana efter vilt.
Renspaning. 

Kul att leka med kongen.

Full fart.

Buskul.

Lite hopp och skutt är alltid kul.

Det blev också en del bilder i motljus, eftersom det är temat för månadens utmaning i husdjursgruppen på Fotosidan. Jag fick till ett par rätt fina bilder, fast ingen som jag tyckte dög för utmaningen. Att lägga ut här i bloggen duger de dock till.
Springande malle i motljus.

Hoppande malle i motljus.

Poserande malle i motljus. 

Dreglar lite.

Snygg-malle <3 p="p">

Söt-malle <3 br="br">

1 kommentar:

Jenny sa...

Här hade vi -3 och strålande sol hela dagen, helt fantastiskt. Härliga vinterdagar! :-)