fredag, maj 31, 2013

Första badet

Idag var jag ledig på dagen, så jag och Chansa tog en promenad ner till älven. Det var väldigt varmt och har ju varit rätt varmt ett tag nu, så jag tyckte att hon kunde få bada lite grann. Det är ju bra för hennes skada att simma lite. Hon tyckte också att det var hög tid att hon fick bada, för hon har tydligt visat att hon vill bada när vi gått vid älven.

 Äntligen bad!

 Hon gillade den här pinnen som vi hittade.

 Badmonstret.

Efter att ha gått till vår vanliga badplats promenerade vi längs strandpromenaden hemåt, men eftersom det var så fint väder gick vi inte raka vägen hem utan tog en längre promenad och var ute i drygt en timme. Chansa fick ha sina viktmanschetter, nu med en enkrona i. Jag är faktiskt lite förvånad över hur lite hon bryr sig om dem. 

 Chansa på en parkbänk.

 Lite annorlunda vinkel.

Eftersom jag hade kameran med mig blev det också en del andra bilder. 
 Maskros.

Utsikt till andra sidan älven.

Det var gott om maskrosor i älvskanten.

Häggen har börjat blomma.

Utsikt över älven och nya bron. 

Det blev en riktigt skön promenad. Chansa har faktiskt blivit mycket bättre på att gå i koppel under den här tiden hon varit skadad, så det känns inte lika jobbigt att gå koppelpromenader längre. Fast hon fick faktiskt vara lös lite grann också, för jag tycker så synd om henne för att hon är kopplad så mycket. Huvudsaken är ju att hon inte springer som en tok och på strandpromenaden finns det så mycket att lukta på och så mycket gräs att äta att hon håller sig lugn. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag förstår precis hur du känner med koppeltvånget, jag tyckte också att det var skitjobbigt när Uzie var skadad när hon var yngre. Det skadar säkert inte Chansa att vara lös lite så länge hon inte springer som en galning. Gräs är bra för sånt. :) Ha en bra helg båda två, hoppas ni får fint väder igen!