söndag, mars 22, 2015

Hockey

Det blir ju en hel del hundbilder i den här bloggen, så för omväxlings skull så blir det idag inte en enda hundbild utan istället lite hockeybilder. Igår spelade Frasse match i Skellefteå Kraft Arena så jag var där och tittade och passade på att fota lite också. Det är roligt att fota något annat då och då och det var kul att se matchen, även om att jag på slutet hejade lite grann på motståndarlaget, som var Byske, d v s Frasses gamla lag, och hoppades att de skulle få in åtminstone ett mål.

 SK Lejon mot IK Vargarna Byske. 

 Jakt på pucken.

 Ett av många skott på Byskes målvakt- matchen slutade 13-0.


Kamp om pucken.

 Lejons målvakt som höll nollan.

 Frasse är inte riktigt lika stor som de andra. 

 Frasse till vänster och Astrid, min kusins dotter, till höger. 

 Frasses bästa kompis Edvin.

 Frasse.

 Glädje efter ännu ett mål till Lejon.

 Frasse kör som vanligt med sina dansmoves. 

Efter matchen åkte jag och mamma upp på Solbacken för jag skulle köpa ett nytt cafébord + två stolar. Jag har ett på min uteplats, men vill ha ett på framsidan också, eftersom det är där det är sol större delen av dagen. Jag köpte också en ny bädd till Chansa på Biltema, men det visade sig efter att den legat i bilen en stund att den luktade väldigt mycket mögel, så den måste jag lämna tillbaka. Inte för att jag tror att Chansa skulle bry sig; hon tycker säkert att mögel luktar betydligt bättre än en icke-möglig bädd, men jag vill inte ha en möglig bädd i lägenheten.

Chansa åkte sedan med mamma till Lappvattnet eftersom jag har jobbat i natt och hon kommer inte hem förrän i morgon, så det är lite tomt här hemma. Men jag skulle förstås kunna sopa upp allt hundhår på golvet och göra en Chansakopia av det. Eller så skulle jag helt enkelt bara kunna dammsuga upp det.

1 kommentar:

Anonym sa...

Barn som spelar hockey är så himla söta, skydden blir så stora. <3
Jag har dammsugit idag, har glömt att kolla om påsen var full så det var katthår och kattsand _överallt_ i hela dammsugaren och i påsen såklart. Klantarsel is me. Gör inte samma misstag du!