lördag, mars 07, 2015

Länge sedan

Nu var det verkligen länge sedan jag bloggade och det beror bara på att jag varit lat och inte orkat uppdatera. Och kanske lite på att jag egentligen inte har något att skriva om. Vi gör samma sak som vi alltid gör- promenerar och tränar. Tisdagsträningarna på totohallen har varit bra, Chansa är riktigt, riktigt duktig och det funkar jättebra att träna trots störningar av andra hundar som leker, springer, skäller o s v. På onsdagarna har vi varit på klubben på studiecirkeln för instruktörer och både i onsdags och förra onsdagen åkte jag och Susanne upp lite tidigare och promenerade med hundarna innan. Chansa och Dio är ju lite av samma skrot och korn, men det har ändå gått riktigt bra att gå med dem tillsammans.

Det har varit ganska varmt på sistone så det har inte varit så kul att gå promenader. På vägarna/gångvägarna har det varit isigt och halt och i skogen eller på skoterspåren har det varit för mjukt, men de senaste dagarna har det varit lite kallare, framför allt på nätterna. Så igår gick jag och Chansa en promenad på skaren innan hon åkte till Lappvattnet och jag till jobbet.

 Jippie, skaren håller för oss båda!

 Platsliggning. 

 Full fart.

 Chansa blev glad att jag hade med mig discar att leka med. Och som tur var hade jag två med mig, för den gula gick sönder och är nu i två halvor. 

 Buskul att leka med discar. 

 Väntar på att få leka mer. 

 Hon är världens finaste hund, men ibland är hon inte så snygg...

 Attack!

Finaste Chansa. 

Vi var ute i två timmar och solen värmde så att jag var tvungen att ta av mig mössan och öppna jackan, så det kändes verkligen som att våren är här nu (vilket den är i metereologisk mening, läste jag någonstans förra veckan). 

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi ska få 12-13 grader här i morgon (söndag) och soligt men tyvärr också blåsigt. Hoppas att isen försvinner hos er snabbt, om det nu ska bli vår redan.