fredag, mars 13, 2015

Träning

Nu har jag inte skrivit på ett par dagar vilket beror på att jag haft en hemsk huvudvärk i flera dagar. Det började på träningen i tisdags och har hållit i sig ända till idag, men nu känns det i alla fall okej. Tisdagsträningen gick väldigt bra. Jag var där tidigt och länge var det bara Gunilla och jag, så vi hade gott om plats att köra rutan och inkallning. När det blev mer folk fikade vi och så körde vi ett uppletande på läktaren. Susanne hade lagt ut tre föremål och jag hade ingen aning var de låg, men Chansa jobbade fantastiskt bra och hittade de två första föremålen på en gång. Det tredje tog lite längre tid, men hon jobbade jättefint.

Jag hade kameran med mig till totohallen:

 Fikapaus.

 Roger kampar med Milla.

 Christina och Zeb.

 Klumpen är redo att springa till rutan.

 "Goldengänget".

Mari kom förbi med sin nya lilla stjärna Caxi, som verkligen är en kaxig liten fröken, trots en bruten tå. 

I onsdags var jag ledig och vädret var strålande. På grund av huvudvärken tänkte jag först inte gå någon  långpromenad, men jag gjorde det i alla fall och det ångrade jag inte. Det var härligt att promenera på skaren och vi passade också på att träna lite, bl a platsliggning, kryp och skall. Jag brukar passa på att träna skall när jag är långt från folk och bebyggelse eftersom man då inte stör någon. Vi var ute i två timmar och skaren höll väldigt bra; det var bara mot slutet som det började bli lie mjukt.

 Lek och bus.


 Full fart. 

 Känguru-Chansa.

 Nöjd vovve.

Chansa fäller just nu och det verkar som att hon tycker att det är skönt att rulla sig och gnida sig på snön:




Igår jobbade jag och när jag kom hem lät jag huvudvärken bestämma att vi inte skulle gå någon promenad. Idag är dock huvudvärken bättre, det var strålande väder och jag jobbade bara till kl 13 och fick sedan långhelg, vilket gjorde att jag kände mig pigg och träningssugen. Jag hade dock inte så stor lust att promenera, så vi cyklade till skogen, promenerade en bit till ett ställe där jag vet att det brukar bli  barmark fort. Jag la först ett spår på 110 m och sedan vallade jag en uppletanderuta på ca 25x50 m där jag la ut 4 föremål. Jag körde först uppeltandet och det gick riktigt bra. Det var lite olydnad på stigen, men hon jobbade mycket bra och intensivt och plockade snabbt in tre föremål. När hon letade det fjärde hittade hon något (förmodligen) äckligt och la sig och började äta istället. Jag röt åt henne och då hämtade hon det sista föremålet.

Sedan gick vi spåret. Hon spårade mycket bra och det var bara i en vinkel som hon blev lite störd av att jag spårade med koppel istället för lina.

 Cyklar.

Uppletande.

Spår.

Nu ska vi bara ta det lugnt och titta på TV resten av kvällen och bara vänta på morgondagen, då anmälan till Tåmelägret öppnar :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är säkert skönt att gnida av pälsen och få ordentligt gnugg mot skaren.
Usch med huvudvärken, tur att den har gått över nu. Hoppas att ni har en jättefin helg!