lördag, december 23, 2006

Bilresa till Stockholm

Idag har jag suttit i bilen i stort sett hela dagen. Vi åkte hemifrån strax före elva för att hämta upp Jonas pappa. för att därefter åka vidare till Stockholm. Jag och Myrrha satt i baksätet och trots att hon tog upp två tredjedelar av sätet så trängdes hon och ville ha mer plats.

Medan det fortfarande var ljust läste jag lite grann, sedan lyssnade jag på lite musik i min iPod och tittade på en film på datorn. Myrrha har förstås sovit i stort sett hela resan, precis som hon brukar. Jag rastade henne innan vi for och sedan en gång till när vi stannade och käkade i Söderhamn, då hon också fick äta middag.

När vi kom fram till Stuvsta ca kvart över nio fick hon rasta sig själv medan vi bar in packningen och alla julklappar. Lite senare gick jag och Sara en promenad med henne också. Hon fick gå lös en stor del av promenaden så att hon skulle få röra på sig lite grann. Hon var lugn när vi kom tillbaka, fast hon kräktes en gång. På heltäckningsmattan, förstås.

Nu har vi precis gått och lagt oss och Myrrha har vandrat runt i rummet med en leksak i munnen och gnällt. Ända tills hon bestämde sig för att det bästa stället att sova på var med oss, så nu ligger hon mellan oss i bäddsoffan och snusar.

Inga kommentarer: