söndag, december 10, 2006

Tilahuns 30-årsfest och arbetsmiddag

Igår var jag på Tilahuns 30-årsfest. Tilahun blev både överraskad och glad (han kände inte till någonting om festen). Vi hade hyrt byagården i Båtvik och där käkade vi tacos och lekte lite lekar. Vi var rätt många även om varken Jonas eller Lina var med och vi hade jättekul. Det var dessutom inte bara Tilahun som fyllde år; "lill-Johnny" fyllde nitton. Jag kom inte hem förrän strax efter tolv, så det var lite jobbigt att stiga upp och jobba imorse.

Före vi åkte till Båtvik var vi och hälsade på Fia och tittade på Hugos lillebror. Han är en vecka gammal nu och ser precis ut som Hugo gjorde när han var liten, förutom att han har mörkt hår och mörkare hud. Någon namn har han inte fått än. Hugos förslag är Emil eller Batman. Jag håller med Hugo på ett av förslagen, men jag säger inte vilket...

Idag har jag jobbat på förmiddagen. När jag kom hem åt jag lunch och satt framför TV:n en stund innan det var dags att gå till klubben för sektormöte och sedan arbetsmiddag. Eftersom Myrrha inte fått någon aktivering under dagen fick hon följa med. Vi gick upp till klubben och hann också träna lite grann innan mötet. Sedan fick hon ligga i Ewelyns bil medan vi var på restaurangen.

Vi åt Mongolian Barbecue på Tatung. Det var jättegott och jag blev proppmätt. Det var svårt att få ner de friterade bananerna och glassen efteråt. Jag hade tänkt gå hem med Myrrha; det är ju inte särskilt långt. Men jag var så mätt att jag inte orkade, utan Ewelyn fick släppa av mig hemma.

Det känns nästan som jag bara ätit de senaste dagarna. I torsdags åt jag julbord på Brinken, vilket personliga assistenter blev bjudna på, igår åt jag tacos + lite annat smått och gott på Tilahuns trettioårsfest och så proppade jag i mig Mongolian Barbecue idag. Nu blir det till att spara sig lite fram till jul, tror jag.

Inga kommentarer: