torsdag, december 14, 2006

Strutstricket

Nu har jag lärt Myrrha ännu ett nytt trick- strutstricket. Det går ut på att hon på kommando "Hur gör strutsen?" ska stoppa ner huvudet i en hink och stå kvar. Jag läste om det på Allt om hundar igår och började med det i går kväll. Det tog inte mer än ca en kvart att lära henne det. Visserligen kan hon det kanske inte perfekt än; kommandot måste befästas och hon måste lära sig att stå med huvudet i hinken lite längre. Men hon håller det nere länge nog för att jag skulle kunna ta kort på hur det ser ut i alla fall.



De senaste dagarna har jag och Myrrha inte gjort så mycket. Vi har promenerat lite grann längs strandpromenaden, men annars har hon inte fått någon aktivering (förutom då att jag lärde henne strutstricket igår). Jag har hunnit med att handla en hel del julklappar, men ändå är jag långt ifrån färdig. Men jag är ju ledig så jag borde väl hinna färdigt innan vi åker till Stockholm.

Idag ska jag åka till stugan och då kommer det att bli lite mer aktivering för Myrrha. Eftersom det inte fins någon snö så kan det till och med hända att jag lägger något spår till henne. Och när jag inte är ute med henne kommer jag bara att ligga och slappa med en bra bok eller framför en bra film. Härligt!

Inga kommentarer: