fredag, december 08, 2006

Jullov!

Idag har jag skrivit min sista tenta för den här terminen, så nu har jag jullov! Det känns dock inte riktig bra, eftersom det inte finns någon snö. Dessutom ska jag jobba ikväll, första kvällen på mitt nya jobb (har bara varit där på inskolning två gånger i veckan). Så jag känner mig inte helt ledig än. Men skönt är det att ha gjort allt som har med skolan att göra.

Den här kursen har verkligen varit lätt jämfört med svenskan. Dagarna har varit korta, så jag har både hunnit med att plugga och promenera/träna med Myrrha. Dessutom har uppgifterna inte varit särskilt svåra och ansträngande. Det var bara lite nu på slutet som det körde ihop sig lite grann, på grund av ändringar i schemat. Det enda som har varit lite jobbigt är att vi haft sju! salstentor (mer än dubbelt så mycket som jag haft under utbildningens tre tidigare år sammanlagt!). Men eftersom jag fått VG på allt hittills (förutom möjligen tentan jag gjorde idag) så kan jag ju knappast klaga.

Nästa termins schema ser faktiskt ännu lättare ut. Dagarna i skolan är lika korta, fast färre. Jag är ledig både torsdagar och fredagar och vi har bara två tentor. Dessutom har vi åtta veckors praktik, vilket jag verkligen ser fram emot. Det har jag saknat den här terminen.

Som sagt så har det kört ihop sig lite den här sista veckan. Vi hade en del uppgifter + tentan att plugga till. Jag har också varit på inskolning på mitt nya jobb. I onsdags hade jag och Ewelyn möte i PR-Info, då vi skrev verksamhetsberättelse m m. Vädret har ju också varit riktigt uselt, förutom i onsdags och torsdag då det snöade och låg kvar en hel dag. Men nu är vädret lika mörkt och trist igen. Jag har gått ett par skogspromenader med Myrrha och gått strandpromenaden en gång, men annars har hon mest fått vila i veckan. Fast nu när jag har jullov kommer det nog att bli lite mer aktivitet för hennes del.

Inga kommentarer: