söndag, februari 17, 2008

Stugan, jobb och skogspromenad

I fredags åkte vi upp till stugan. Eftersom jag jobbade kunde vi inte stanna i stugan hela helgen, utan fick se till att vara hemma innan jag började kl 16 på lördag eftermiddag. På fredagkvällen gjorde vi inte mycket, utan slappade mest framför TV:n. På lördag förmiddag gick vi en promenad med Myrrha. Vi gick förbi hästarna och eftersom jag hade kameran med mig passade jag på att fota lite grann.

Så som omväxling till alla Myrrhabilder kommer här lite hästbilder istället:





I natt har jag förstås jobbat och Myrrha har varit med mig på jobbet. Hon tycker att det blir roligare och roligare för varje gång tror jag. I går när jga kom dit började hon hoppa och studsa mot mig när vi precis kommit innanför dörren. Min kollega, som är ny och bara har träffat Myrrha en gång tidigare sa förvånat att "Jag trodde att det där var en lugn hund...?"

Det har varit toppenfint väder idag, så när jag slutade kom Jonas och hämtade mig och så åkte vi upp till Vitberget för att promenera lite. Det var länge sedan jag var däruppe och gick så jag blev förvånad över hur mycket skoterspår det finns att gå på.

Det var en hel del folk ute och gick i det vackra vädret. Dessutom var det folk i skogen som höll på att skotta vid sidan av skoterspåren. Vi undrade lite över det, men kom sedan fram till att det kanske är någon sorts förberedelse av spåren inför dragshunds-EM, som går här om ett par veckor. Förutom folk med snöskyfflar träffade vi också Piexa med husse och matte.

Myrrha var väldigt glad och lycklig över att få gå en skogspromenad, vilket man kan se på den här bilden.

Inga kommentarer: