tisdag, februari 26, 2008

Bokrea

Mina favorithögtider på året är jul, midsommar och bokrean. Idag var det dags för en av dem, nämligen bokrean. Jag gick ut och kollade lite på morgonen, men eftersom jag inte hade tillräckligt med tid handlade jag inget. Istället gick jag dit när jag hade slutat. Jag fick ett presentkort på Bokia i julklapp av Harry, så därför gick jag dit först. Jag hittade tio böcker som jag ville ha, men trots att jag köpte dem alla så lyckades jag inte handla upp mina femhundra kronor. I och för sig var det inte långt ifrån- jag fick ett tillgodokvitto på 39 kr.

Senare på eftermiddagen gick jag och kollade på Åhléns bokrea också och där hittade jag också några böcker som jag ville ha. Där träffade jag Maria R, så sedan gick vi en sväng på Din Sko och så gick vi och hälsade på Marta på Nordhs Zoo.

Men jag har inte bara handlat böcker idag. I morse hade jag sovmorgon så jag gick en långpromenad med Myrrha. Eftersom det var soligt och fint väder hade jag också kameran med mig. Jag gillar ju av någon anledning att fota is och idag var en idealisk dag för att fota. Det blev därför bara en enda bild på Myrrha (se början av inlägget) och resten på is. Kanske det var därför som Myrrha gick fram till en kvinna som också var ute och fotograferade och poserade för henne. Knäpp hund...

Här är några av dagens bilder:




Inga kommentarer: