söndag, mars 02, 2008

Draghunds-EM

I helgen har det varit draghunds-EM här. Jag har också jobbat i helgen, men jag börjar ju inte förrän kl 16 på lördagseftermiddagen så vi hann åka dit och kolla ett tag på förmiddagen. Det snöade rätt mycket, så jag brydde mig inte ens om att ta med kameran. Myrrha tyckte att det var jättetråkigt att bara stå och titta på. Men hon var i alla fall nöjd med att hon fick en 2-kilos provpåse med Nutro hundfoder. Nu har vi träningsgodis för lång tid framöver.

I natt har jag och Myrrha jobbat och när jag slutade mitt på dagen idag gick vi upp till campingen för att titta på lite mera drag. Jag hade kameran med mig och fotade lite grann, men bilderna blev inte särskilt bra. Även om jag har superbra zoom på min kamera så kan man ju inte komma hur nära som helst. Dessutom går det fort när de svischar förbi!

Jag tröttnade dock ganska fort och gick hem, men det var i alla fall kul att träffa lite folk och hundar. Det var mycket mera folk idag än igår- kanske för att det var lite bättre väder. Igår hälsade Myrrha på en rysk kvinna och var riktigt gosig med henne. Igår mötte vi också en hundrädd tant som blängde misstänksamt på Myrrha. Jag undrar verkligen varför man går och tittar på Draghunds- EM om man är hundrädd? Det lär ju knappast komma som en överraskning att det finns hundar där...

Inga kommentarer: