tisdag, mars 18, 2008

Gamla hunden

Jag är fortfarande sjuk och har varit hemma även idag. Eftersom jag har haft lite tråkigt så har jag idag kollat igenom alla bilder jag har på datorn. Myrrha är ju världens mest fotograferade hund (har jag hört sägas), så naturligtvis har jag massor med bilder på henne. Det jag slogs av när jag tittade på lite äldre bilder av henne är hur mycket hon har förändrats genom åren. Visst har jag väl sett att hon blivit mer och mer grå, men har nog inte insett riktig hur mycket.

Men när man tittar på dessa två bilder så ser man verkligen skillnaden. På den ena bilden är hon två år gammal och den andra är tagen idag.



På klickerkursen som jag höll i höstas var det en deltagare som tyckte att Myrrha inte var särskilt grå för att vara så gammal, men när man ser vilka klara färger hon hade när hon var ung så inser man hur grå hon egentligen blivit. Man kan ju faktiskt se att hon börjat bli grå på nosen redan på den övre bilden. Hon var vacker med sina klara färger när hon var ung, men hon är fortfarande vacker med allt det gråa; det ger henne bara mer personlighet och charm.

Här är några fler bilder att jämföra mellan.

Myrrha 2 år

Myrrha 9 år

Myrrha 10 månader

Myrrha snart 10 år

Inga kommentarer: