tisdag, mars 25, 2008

Påsken är över


Igår var det dags att åka hem från stugan. Tyvärr, eftersom vädret nu bestämt sig för att bli fantastiskt bra. Det var strålande sol, klarblå himmel och bara några minusgrader mitt på dagen. Jag och Myrrha var ute en sväng på förmiddagen innan vi åkte hem och jag fotade lite grann i det vackra vädret.

När vi kommit hem gick Myrrha och la sig och sov hela eftermiddagen och kvällen. Jag hade god lust att också sova. Jag är fortfarande inte frisk från förkylningen, utan hostar massor och kan inte prata riktigt ordentligt. Men det börjar i alla fall bli bättre. Dessutom hade jag ganska ont i knät och det värkte i lårmusklerna efter att ha gått på skaren, men sjunkit igenom med jämna mellanrum.

Idag har jag varit på skolan för att göra en grupptenta. Vi träffades allihop i Hum-huset, men så träffade jag Sofia, som jag lärde känna i England och några andra klasskompisar från engelskan och pratade lite med dem. Och vips, så hade jag lyckats tappa bort hela min grupp! Jag vandrade runt i hela Hum-huset för att hitta dem, men träffade istället på Elin, som jag var med i London. Och när jag letade vidare träffade jag istället på Rosa och pratade ett tag med henne. Men slutligen, 20 minuter senare, fick jag tag på min grupp så att vi kunde göra grupptentan.

Uppgiften var inte särskilt kul, men det tog inte särskilt lång tid, så jag hann med tolvbussen hem. Eftersom Myrrha fortfarande verkade vara ganska trött gick vi bara en kort promenad och jag började med de uppgifter som ska göras under onsdagen och torsdagen, t ex att skriva en VFU-rapport och läsa en avhandling.

Inga kommentarer: