måndag, mars 10, 2008

Tillbaka på praktiken

I fredags skulle jag egentligen vara helt ledig- alla uppgifter som skulle göras under sportlovet var avklarade och det examinerande seminariet hade vi ju i torsdags. Men på morgonen ringde de och undrade om jag kunde jobba och snäll som jag är sa jag att jag kunde det. Nu var det i och för sig bara fyra timmar det gällde så det var inte så farligt.

På lördagen jobbade jag hela dagen. Jonas och Myrrha åkte till stugan en sväng och det var nog bra för Myrrha eftersom jag inte hann med någon långpromenad varken på fredagen eller lördagen. Men i söndags gick vi i alla fall en lite längre promenad längs strandpromenaden.

Vädret kunde dock ha varit roligare- det snöade blötsnö och det var mest bara slask på marken. Tur att jag har mina fina Meindl-kängor! Fast lite blöt blev jag faktiskt ändå eftersom vissa slaskpölar var så djupa att det sipprade in vatten över kanten på kängorna. Inte skönt! Myrrha tyckte dock att det var jättekul och sprang som en tok i blötsnön och slasket. Jag fattar inte varför hon tycker att det är så kul!?

Medan jag gick där och frös funderade jag på om man skulle skaffa en korthårig hund som nästa hund. Typ en whippet eller nåt sånt; de brukar väl inte vilja gå ut när det är skitväder? I söndags verkade det (nästan) som ett vettigt alternativ, fast jag tror nog egentligen inte att det skulle passa mig. Helst vill jag nog ha en brukshund med köldtålig päls så att jag kan träna och tävla även när det inte är sol och värme.

Nu är sportlovet över så jag är tillbaka på Anderstorp för ytterligare två veckors praktik. Jag tycker fortfarande att det är jättekul. Och jag visste väl att jag skulle få nytta av alla timmarna som jag spenderade på Pub Quiz när jag var i England. Jag har använt mig av dingbats flera gånger och eleverna tycker att det är frustrerande, men kul.

Inga kommentarer: