torsdag, mars 06, 2008

Bortglömt möte

Idag har jag varit i skolan för första gången på hur länge som helst. Jag har ju haft tre veckors praktik och sedan varit hemma hela den här veckan fram tills idag, så det är ju nästan en månad sedan jag behövde åka buss.

Men jag började inte förrän kl 13 så jag steg upp tidigt på morgonen och gick en promenad med Myrrha innan jag åkte. Det snöade ganska ordentligt och det hade också hänt en olycka efter vägen så det tog lite längre tid än vanligt. Vi hade ett seminarium under hela eftermiddagen och trots att det var IML (interaktiva medier och lärande) så var det väldigt givande. Deras undervisning har inte varit mycket att hurra för tidigare, men som sagt så var de uppgifter vi fått de här gången riktigt givande.

Jag kom hem strax efter sex och hade precis ätit middag när Ewelyn ringde och undrade var jag var. Tydligen hade vi möte i PR/Info-kommittén, vilket jag totalt hade glömt bort. Kanske beroende på att jag inte skrivit ner det i min almanacka. Jag blev i alla fall hämtad så vi kunde ha möte i alla fall. Det som vi är mest upptagna av just när är temakvällar och planeringen av nationaldagsfirandet.

Myrrha var också med och efter ett tag blev hon ganska jobbig och började skälla på ingenting. Eftersom det var helt tomt ute släppte jag ut henne ett tag. Efter ett tag började hon skälla igen och jag gick för att säga till henne och ta in henne. Då stod hon redan och ville bli insläppt- det var därför hon hade skällt. Det har hon aldrig gjort förut. I stugan står hon alltid bara på bron och väntar på att någon ska komma och släppa in henne, fast jag har alltid önskat att hon skulle skälla för att bli insläppt. Förhoppningsvis har hon lärt sig nu att man blir insläppt om man skäller, fast troligtvis har hon inte gjort det. Inte för att hon är korkad, men jag tror att hon av gammal vana kommer att bete sig som hon alltid har gjort i stugan.

Inga kommentarer: