fredag, juli 09, 2010

Stadsfesten

I helgen är det Stadsfest här i stan. Igår när jag slutade jobba klockan tio blev det ett par öl på Stadfesten, men annars tycker jag nog att maten är det bästa. I går tog jag Chansa med mig på stan för att miljöträna och det gick faktiskt över förväntan. Jag förväntade mig att hon skulle bli ungefär så stressad som hon blev på Centralen, men det blev hon inte. Hon uppförde sig jättebra och den enda gången hon jagade upp sig var när vi åt lunch i parken då en flock med fiskmåsar landade en bit ifrån oss för att ta matrester. Hon fick t o m en glass av en äldre man som tyckte att hon verkade så lugn och sansad :-D

Idag hade jag också tänkt miljöträna lite med Chansa, men på förmiddagen började regnet ösa ner. Det klarnade dock upp på eftermiddagen, så jag promenerade in med Chansa för att äta thaimat till middag. Idag gick vi också på tivolit och där blev hon lite mer stressad av allt som rörde sig snabbt hit och dit, men inte så mycket.


I kväll blev det en promenad ner till älven med hundarna och självklart fick de bada lite grann. Nu börjar även Chansa förstå nöjet med att simma.

Förväntansfulla hundar

Kastar sig ut i vattnet efter bollen.

Den här gången blev det Chansa som hann först och hon passar på att retas lite.

Chansa har en lite lustig stil när hon leker i vatten.

Chansa simmar!

Full fart ut i vattnet.

Chansa skakar sig väldigt mycket när hon badar, ibland t o m när hon är i vattnet, och hon skakar sig alltid när Lyle gör det, vare sig hon är blöt eller inte.

Sjöodjuret Lyle

Galen malle i vatten

I morgon beger vi oss till Tåmelägret, sommarens höjdpunkt (ja, det och Londonresan med syrran i augusti). Det blir därför inte något bloggande på ett tag, men när jag kommer tillbaka blir det förmodligen en hel del bilder :-)

Inga kommentarer: