fredag, juli 30, 2010

Western Farm

De senaste dagarna har jag jobbat väldigt mycket. I onsdags jobbade jag från 7.30 till 20.00, så när jag kom hem blev det en långpromenad i skogen med hundarna. Det var rätt skönt ute, men Chansa hittade något bajs som hon både smakade på och rullade sig i. När jag kom hem blev det därför bad för hennes del. Efteråt fick jag också städa badrummet för hon lyckades hoppa ur badkaret och skaka av sig.

Igår blev det en ännu längre arbetsdag, från 7.00-21.30. Anledningen till det var att vi skulle åka till Boden och gå på Western Farm. Därför kan jag inte direkt påstå att det kändes som en tung arbetsdag. På Western Farm åt vi en god lunch, tittade på en föreställning, såg en hästshow och gick runt och tittade (och letade efter en affär som sålde cowboyhattar). Vi sköt också med revolver, vilket jag var värdelös på, men Matilda visade sig vara en naturbegåvning och Johan vann två paraplyer. På vägen hem stannade vi i Piteå för att äta och det var först då jag började känna mig trött efter den långa arbetsdagen.

Här är några bilder från dagen på Western Farm:

Western Farm.

En stupstock för "Bank robbers and horse thieves".

Vagnshjul

Showplatsen

Själva showen såg jag inte mycket av då vi hamnade lite väl långt bak. Att det var en kille som sprang på taket var det enda jag såg.

Vattentorn

Prärien

Indianön

Ponnyridning

Kyrkogården

Prärievagn

Johan i sin nyinköpta hatt skjuter.

Turridning (vilket jag gärna hade prövat på om jag inte hade jobbat)

Det fanns många fina hästar på Western Farm, men den här var nog min favorit.

Flest bilder tog jag under hästshowen:












Inga kommentarer: