lördag, juli 30, 2011

Halt hund

Chansa har varit halt, så vi har tagit det ganska lugnt i ett par dagar. I tisdags när jag var och tränade med Anna och Birka sprang Chansa in i mitt knä när jag kastade bollen till henne och just efter det haltade hon lite grann. Men det gick över på en gång och när jag fortsatte att träna såg jag inte att hon haltade.

Men i onsdags fick hon följa med till jobbet och när vi cyklade dit såg jag tydligt att hon markerade på ett framben. Efter jobbet cyklade jag direkt till klubben för att träna lydnad med Anna och Susanne och då markerade hon också lite. När jag ändå var på klubben ville jag ändå träna lite lydnad, så det blev mest fokus på lite lugnare moment.

I torsdags haltade hon lite mer så det fick bli en vilodag för henne. Igår var jag tvungen att ha henne med på jobbet, så vi fick helt enkelt åka buss istället för att cykla. Även idag åkte vi buss till jobbet, men eftersom busstiderna inte stämmer helt med arbetstiderna fick jag tid till en promenad på Morö Backe. När jag klev av bussen mötte jag en kvinna som stannade och kommenterade vilken vacker hund Chansa är. Strax därefter mötte jag en annan kvinna med en bjäbbig liten hund som också stannade och kommenterade hur vacker hon är. Och när jag var på väg hem från jobbet mötte jag ett par som var ute med sin hund som även de kommenterade hur vacker hon är.

Det går dåligt med bussar på sommaren så när jag slutade jobba fick vi promenera hem, vilket tar ungefär 1,5 timme. Chansa fick vara lös en bit på gångvägen och då såg jag inga tecken på hälta, så det är nog bra nu.

När jag kom hem packade jag ihop lite grejer till Chansa och så kom syrran och hämtade henne. Jag jobbar i morgon och eftersom vi ska åka till Lycksele djurpark kan Chansa inte följa med på jobbet, så därför får hon vara hos hundvakt. Det är väldigt tomt och tyst här hemma utan henne. Men nu ska jag sätta kamerabatteriet på laddning, för jag kan ju inte åka till en djurpark utan kamera, och sedan lägga mig så jag orkar med att jobba från 9.00- 22.00 i morgon.

Inga kommentarer: