torsdag, mars 17, 2016

Vår!


Vår!

I tisdags var jag ledig och då det var strålande väder blev det självklart en långpromenad. Då jag misstänkte att skoterspåren kunde vara för mjuka att gå i valde jag att gå strandpromenaden runt. Jag hade väntat mig att det skulle vara ganska mycket folk ute, men det var oväntat folktomt. Vi mötte dock en kvinna, som på håll ropade till mig att koppla hunden. Chansa var några meter framför mig och när kvinnan började ropa vände hon uppmärksamheten mot henne, men när jag ropade vände hon så fort att snön yrde om tassarna. Kvinnan såg faktiskt ganska imponerad ut och hon tackade till och med när vi passerade varann. Det hör inte direkt till vanligheterna när man är ute med hunden.

 Enligt SMHI är våren här nu och det märks inte minst på vattenflödet, särskilt om man jämför med bilden som jag tog på samma ställe i januari. 



Snygga Chansa.

 Det är mycket snö, men här ser det ju ganska vårlikt ut. 

 Kyrkan

 Yihaa!

 Tokvovve.

 Hon är verkligen vacker, min lilla hund.


Igår gick vi en koppelpromenad på förmiddagen och trots att det var lite mulet så var det riktigt varmt och skönt ute. Under dagen körde vi lite balansträning på pilatesbollen (både jag och Chansa, fast mest Chansa). Det var länge sedan vi gjorde det och det märktes, men hon var ändå riktigt duktig. På kvällen blev det en joggingtur. Det var nog mer än ett år sedan jag sprang med Chansa senast och om jag ska vara ärlig så gick jag lika mycket som jag sprang, men det gick i alla fall bättre än jag hade väntat. Sammanlagt sprang jag ca 1 km och det är ju i alla fall bättre än ingenting. Inte heller hade jag så mycket träningsvärk idag som jag hade förväntat mig.

Inga kommentarer: