fredag, september 15, 2006

Appellkurs

Igår började min appellkurs, som jag ska hålla tillsammans med Maria R. Det är ju min första appellkurs, men jag tror säkert att det kommer att gå bra. Jag tror att detta kommer att bli en väldigt rolig kurs. Vi har ju inte så många deltagare, bara fem stycken (egentligen sex, men den sjätte dök aldrig upp). Så med två instruktörer på fem deltagare vore det väl tusan om vi inte skulle lyckas få ekipagen färdiga för tävling innan junitävlingen!

Så här första gången var vi mest inne, men vi gick också ut i mörkret och körde igenom några moment så att vi skulle få en liten överblick över vilken nivå de ligger på. Vi gav också i hemläxa att de ska öva på kontaktövningar och träna på att hitta rätt position.

Idag har jag varit ute och promenerat med Jenny och Nixon. Vi gick en sväng runt Anderstorp, i ganska makligt tempo. Jenny går ju inte så fort nuförtiden. Men det gjorde inget, för Myrrha går inte så fort heller. Jag minns inte att hon var så här slö innan Bita kom, men det kanske bara är det att jag blivit van vid ett annat tempo när jag haft Bita som gör att jag tycker att Myrrha är så långsam.

Ikväll ska jag jobba mellan 16-20 och sedan jobbar jag hela helgen mellan 8.30-20, med rast 14-16. Det känns lite jobbig, speciellt som det inte finns så mycket att göra på det stället som jag jobbar på nu. Fast jag kommer säkert att få tid att plugga lite till vokabulärtentan som vi har nästa fredag.

Inga kommentarer: