fredag, november 24, 2006

Inget nytt att skriva om

Egentligen har jag inget vettigt att skriva, men jag tänkte ändå att det är dags att uppdatera lite grann. Vi har fortfarande problem med elektriciteten. Det var tydligen kortslutning någonstans mellan källaren och vår lägenhet. Det var tydligen enklare att helt byta ledning än att försöka hitta var kortslutningen finns och laga det. Fast så himla enkelt kan det inte ha varit för fortfarande har elektrikerna inte varit här och fixat det. Vi har fortfarande en kabel genom brevinkastet för att vi ska få ström till de rum som annars inte har någon ström.

Myrrha har inte fått så mycket aktivering på sistone. Jag har haft en hel del att göra med skolan, vädret har varit skittråkigt och det har varit väldigt halt. Ja, jag vet att det är dåliga ursäkter...

Men Myrrha är faktiskt inte särskilt bra i knäna, så jag tror att hon behöver lite vila. Hon haltar inte, men jag tycker inte att hon rör sig särskilt bra. Dock kan det bero på att det har varit halt; hon har en tendens att spänna sig när hon går på hala underlag och det gör ju att hon rör sig lite konstigt. Men jag ska boka tid hos veterinären så fort jag får pengar.

Eftersom jag inte har någon kamera (har önskat mig en i julklapp) så tycker jag att min blog har blivit tråkig utan bilder. Därför piffar jag upp den med lite gamla bilder som jag inte lagt ut här tidigare.



Inga kommentarer: