söndag, november 26, 2006

Skyltsöndag

Adam har sovit hos oss i natt, så vi tittade på skräckfilm till sent i natt. Nu i eftermiddag har jag och Adam gått en sväng på julskyltningen. Jag hade Myrrha med mig som vanligt. Det är rätt jobbigt att ha henne med, för hon är så väl medveten om att det finns mat på marken. Hon går som en jäkla dammsugare och äter äckliga saker hon hittar.

I år var julskyltningen sämre än någonsin. Det var knappt några stånd alls och de som fanns hade precis samma saker, d v s knäck och kakor. Vi var där rätt tidigt så det var inte så mycket folk. Men jag blev ändå fruktansvärt irriterad på alla föräldrar med barnvagn. Vad är det som gör att man helt plötsligt börjar skita i allt vad hänsyn heter så fort man får en unge?! Det är tydligen helt okej att bara köra på människor och hundar om man har barnvagn. Och det är tydligen helt okej att släppa ungarna vind för våg och låta dem springa fram och dra hundar i pälsen också.

Som tur var träffade jag Frida som var ute och miljötränade "lilla" Nemi, så jag fick prata med en vettig människa en liten stund. Men jag stod inte ut längre än 45 minuter, så då gick jag hem med Myrrha, som också var rätt trött på det hela, och sedan gick jag och Adam och köpte hamburgare istället.

Inga kommentarer: