onsdag, november 08, 2006

Köttben eller skumtomte?

Ja, vilken hund väljer skumtomtar framför ett rejält köttben? Uppenbarligen min hund. I söndags kväll plockade Jonas fram ett älgköttben ur frysen och gav till Myrrha. Hon brydde sig inte särskilt mycket om det, utan la det i sin bädd och låg själv bredvid utan att tugga på det. Men när jag tog mina skumtomtar och gick in i TV-rummet sprang hon genast efter och tiggde mycket aktivt (hon var nära att klättra över från fåtöljen till soffan i ett försök att få en skumtomte). Inte förrän skumtomtarna var slut gick hon in till benet och gnagde lite på det. Skum hund som väljer skumtomtar!

Jag har rätt mycket i skolan nu, så Myrrha blir lite understimulerad. Tentan i realia fick jag tillbaka förra veckan och jag är överraskad över resultatet, 38 av 40! På fredag har vi grammatiktenta och nästa vecka har vi ännu en vokabulärtenta, så egentligen borde jag inte sitta här framför datorn.

Förutom tentorna har vi också en del uppgifter bl a att göra en hemsida. Blä för alla såna uppgifter! Det finns inte en chans i världen att vi kommer att vara duktigare än våra elever och de kommer inte att bli ett dugg imponerade av att vi kan göra hemsidor i FrontPage. Och nu ska jag ta mig i kragen och plugga lite grammatik och sedan gå ut och träna lite med min stackars, understimulerade hund.

Inga kommentarer: