fredag, november 17, 2006

Ny dator!

Just nu sitter jag och skriver detta på min alldeles helt nya MacBook, som jag fick av Jonas nu i eftermiddag. Det känns rätt konstigt att använda den än så länge, för fingrarna är inte alls vana vid tangentbordet och jag trycker på fel tangent hela tiden. Men jag kommer nog att vänja mig och den är så mycket roligare att använda än min gamla iBook. Först och främst så är den bra mycket snabbare.

Idag har jag varit på skolan och skrivit en tenta i vokabulär och eftersom jag var färdig redan efter fyrtio minuter hann jag med tiobussen hem. Det var dock inte särskilt kul att åka buss idag. Jag åkte direktbussen på morgonen och vi kom fram i tid, men den andra bussen var ganska sen på grund av blåsten. Dock blåste det inte särskilt mycket varken här eller i Umeå, men någonstans mitt emellan blåste det rejält både på ditvägen och hemvägen.

När jag kom hem gick jag ut med Myrrha, men just när jag hunnit ut ringde min mamma och ville bjuda mig på lunch så det blev bara en kort rasting. Själv gick jag på Brinken och åt pepparbiff med potatisgrätäng. Sedan gick jag med mamma på stan ett tag. Jag hittade en hel del fina kläder, precis som man alltid gör när man inte har råd att köpa dem. Ett par julgardiner till sovrummet har jag dock införskaffat (för de andra har Bita tuggat sönder). Jag längtar verkligen tills jag får sätta upp dem och börja julpynta!

Inga kommentarer: