lördag, april 26, 2008

Fåglar

I veckan har jag haft fullt upp, så jag har inte riktigt hunnit med att uppdatera bloggen. I tisdags åkte jag från stugan, men jag och Myrrha hann gå en promenad på dagen. I onsdags var jag i skolan på grupphandledning för examensarbetet. Det var faktiskt rätt kul att åka dit och träffa lite folk, även om det inte är särskilt kul att åka buss.

Jag åkte hem med bussen strax efter fyra (även om vi egentligen inte slutat då) och jag fick äta sallad på bussen som middag eftersom jag bara hann hem, byta kläder och hämta hunden för att gå upp på klubben. Det var temakväll om viltspår och det var faktiskt ganska intressant att höra på även om jag egentligen inte är särskilt intresserad av att hålla på med det (speciellt inte i praktiskt eftersök- att få hunden till viltspårchampion skulle jag väl kunna tänka mig).

Resten av veckan har jag hållit på med mitt examensarbete. Jag har dessutom städat och kammat hunden. Jag kan inte fatta att en så pass liten hund kan ha så mycket päls. Och med tanke på att hon i stort sett tappat all sin päls är det obegripligt hur mycket sand hon drar med sig in.

Det har varit fint väder i veckan och jag har fotat lite på våra promenader. Det har förstås blivit en del bilder på Myrrha, men jag har också fotat annat. Eftersom jag ofta visar bilder på Myrrha tänkte jag variera mig lite och istället visa lite bilder på fåglar.

Det här fågelparet simmade omkring i älven nedanför stugan. Jag kan inte så mycket om fåglar så jag vet inte vilken sort det är.

Inte heller vet jag vilken sorts fågel detta är, men det finns massor av dem runt stugan.

Det här är en and som jag fotade på Nordanå (jag är i alla fall ganska säker på att det är en and)

Detta är en gås som dricker.

En annan gås.

En gås som tvättar sig genom att doppa huvudet i vattnet

och plaska lite med näbben.

Efter tvätten torkade den vingarna.


Inga kommentarer: