onsdag, april 16, 2008

Fullt upp

Jag jobbar för fullt med att skriva mitt examensarbete och för att verkligen få något gjort så är mina dagar väldigt inrutade. Jag stiger upp, promenerar med hunden, jobbar hela dagen med examensarbetet bara med avbrott för lunch. Men idag har jag faktiskt tagit ledigt från skrivandet.

Vi hade möte i PR/Info-kommitten idag på morgonen, så det blev att stiga upp tidigt för att vara på klubben till klockan åtta. Sedan började vi mötet med att fika och det drog ut lite på tiden. Så när vi hade gjort det vi skulle, bl a beställa priser och planera lite för nationaldagsuppvisningen, så hade hela förmiddagen gått.

Jag och Myrrha promenerade hem genom skogen och när jag kom hem hade jag ingen lust att sätta mig och skriva, så istället städade jag på balkongen. Om det tänker fortsätta vara så här fint väder skulle det vara skönt att kunna sitta där och jobba med examensarbetet och kanske bli lite brun också.

Nu ikväll har vi promenerat till bilprovningen för att vara med på onsdagsträningen. Vi tränade lite lydnadsmoment och tricks och så blev det förstås att prata en del. Marta hade med sig sin liten tollarvalp, som verkligen var bedårande söt. När jag har tittat på bilderna så tyckte jag att en av dem var sötare än de andra (fast alla var förstås otroligt söta) och det visade sig att det var just den som Marta ska behålla. Och på tal om valpar så såg Marias Garbo ut som att hon skulle spricka när som helst.

Igår hade vi upptaktsträff med RUS då vi bl a planerade vem som ska vara med på vilka MH och MT. Jag kommer att vara testledare på MT i maj, i alla fall halva dagen. Till hösten tänkte jag dock försöka börja bakbeskriva lite grann så att jag är färdig med det nästa gång det blir någon beskrivarutbildning.

Inga kommentarer: