lördag, april 05, 2008

Glad hund och udda häst

Igår eftermiddag åkte vi upp till stugan för att vara där i helgen. Myrrha har fått ett par vilodagar, eftersom hon visade sig ha lite ont när jag masserade och strechade henne, men när vi kom upp till stugan blev det full fart på henne. Hon sprang som en tok ute på gården när jag släppte ut henne ur bilen.

Jonas åkte in till stan igen idag på morgonen eftersom han skulle på styrelsemöte, men jag och Myrrha har gått en promenad. Vädret var inte det bästa. Det började snöa igår kväll och det verkar ha vräkt ner hela natten, för det var väldigt mycket snö när vi steg upp i morse. Myrrha var nog den enda som var glad över det. Det var också rätt mulet så det var svårt att fota och få till några bra bilder. Men de här bilderna visar i alla fall att Myrrha var glad och gillar att det har kommit snö.





Vi gick förbi hästarna och jag blav ganska förvånad när jag såg hur fölet såg ut. Sist jag såg hästarna var i mitten av februari och då såg fölet/unghästen ut så här:

När jag gick förbi idag såg fölet/unghästen ut så här:
Jag har aldrig sett en häst med den här färgen förut. Visst vet jag att det finns avblekbara skimlar, men jag trodde inte att blekningen gick så snabbt. Dessutom är det en väldigt udda färg på en travhäst, för man ser inte många skimlar ute på travbanorna.

Inga kommentarer: