söndag, april 20, 2008

Lite galen hund

Det har ju varit toppenfint väder i stort sett hela veckan. Jag och Myrrha har varit ute i skogen varje dag och hon tycker verkligen att det är kul. Eftersom det har varit fint väder har jag förstås också haft kameran med mig ut i skogen. Så här glad och tokig var hon när vi var ute i fredags:



I torsdags var jag på klubben igen, för tredje gången den här veckan. Det var en funktionärsträff, då tävlingssektorn ville kolla lite vilka som kan hjälpa till på årets tävlingar. Som det ser ut nu kommer jag att ropa lydnaden på majtävlingen. På junitävlingen jobbar jag, men det kommer säkert ändå att bli så att jag hjälper till med nåt.

Igår jobbade jag hela dagen och då blev det ingen promenad för Myrrha. Idag har vi inte heller promenerat, men vi åkte upp till stugan idag på förmiddagen så vi har varit ute på gården så gott som hela dagen. Jag har suttit och gjort mitt examensarbete/läst/solat och Myrrha har strosat omkring på gården. Och på eftermiddagen var hon ute ensam i 45 minuter. Förr ville hon aldrig vara ute ensam så länge, men nu verkar hon hitta mycket att roa sig med.

Fast vi inte har lämnat gården har jag ändå hunnit med att ta lite bilder (fast de flesta blev inte särskilt bra för att det var för ljust). Här är i alla fall några av de som blev någorlunda bra.

Ett vårtecken- en fluga

Träd och blå himmel

En vacker hund...

förvandlas snabbt till en galen hund

Inga kommentarer: