fredag, november 28, 2008

Adventsfint

En gång per år tycker jag att det är jätteroligt att städa och det är när jag får göra fint innan första advent här hemma. Så jag har hållit på hela veckan med att städa lite bit för bit och nu har jag äntligen fått upp adventsljusstakarna, julgardinerna och prydnaderna. Så här mysigt och fint har vi det nu (fast redan ligger det svarta hundhår på mitt nyss dammsugade och torkade golv):
Köket

Sovrummet

Hallen

Vardagsrummet

Bokyllan

Liten hörna med adventsljusstake och och krubba (och med tiden kommer också lite julklappar att ligga där).

Idag har Lyle och jag gått en långpromenad längs strandpromenaden. Idag tittade ju solen fram så jag passade på att ta kameran med mig.

Snömonstret

Men kasta bollen nån gång då!

Jippie!

När Lyle kom till mig var han pinngalen och sprang med pinnar hela tiden och uppmanade till att man skulle kasta. Eftersom han bara blir stressad av såna lekar blev det totalt pinnförbud. Han blir galen av att leka med bollar också, men fördelen med bollar är att jag har kontrollen över dem. Dessutom kan hunden lätt skada sig när man kastar pinnar.

Jag är faktiskt förvånad över hur fort han förstod att jag inte leker med pinnar (ingen annan får heller kasta pinnar). Ibland, men ganska sällan, leker han själv med en pinne, men han kommer aldrig och vill att jag ska kasta den. Idag var han glad och lekfull och hittade en pinne som han roade sig själv med en stund när jag stoppat bollen i fickan.



Trots att det var sol idag var det inte riktigt tillräckligt mycket ljus för att bilderna skulle blir riktigt bra med min kamera, men jag tog i alla fall en del vinterbilder.

Älven har inte frusit helt

Is

Snön lyser vit på fur och gran

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad du är flitig Vickan ;)
Vill du komma hem till mig oxå =0)
Det är en härlig tid nu...om än mörk. Men då känns alla ljus extra fina istället. Vi har en ny hemsida om du vill kika in ;)
Välkommen å hoppas stöta på er snart
Kramen