söndag, mars 15, 2009

Flytt

Nu var det ett tag sedan jag skrev i bloggen, vilket beror på att jag dels inte haft så stor lust att skriva och dels på att jag håller på att flytta. Jag och Jonas har nämligen flyttat ifrån varandra, så nu har jag och Lyle flyttat till en lägenhet som jag får låna tillfälligt. Jag har därför haft ganska fullt upp med att packa ihop mina saker. Det är inte lite man hinner samla på sig en hel del när man bor på samma ställe i drygt 15 år!

Annars har jag väl inte gjort något särskilt sedan jag skrev senast. I måndags avslutade jag valpkursen och det var riktigt roligt att se vilka framsteg valparna gjort sedan vi började kursen. Jag och Lyle tränar också en del inför tävlingen nästa helg, fast kanske inte riktigt så mycket som vi skulle behöva.

I veckan har jag också varit hundvakt till Aija på dagarna. Lyle är inte överlycklig, men det går ändå ganska bra. Han är i alla fall inte aggressiv mot henne. Eller ja, i alla fall inte hela tiden.





I helgen har det varit distriktsårsmöte på Medlefors och i samband med det hölls också ett symposium som heter Påverkan eller åverkan med Kerstin Malm, Björn Forkman och Kenth Svartberg. Som tack för att man håller kurs åt klubben brukar instruktörerna bli bjudna på föreläsningen och det är en riktigt bra "lön" för det ideella arbetet. Alla tre föreläsarna var riktigt bra, men kanske speciellt Kenth Svartberg. Kerstin Malm var också riktigt bra, vilket jag redan visste eftersom jag hört henne och Runar Naess tidigare i samband med ett distriktsårsmöte.

Men även om föreläsningen inte hade varit bra så hade det varit värt att gå eftersom det också ingår fika och lunch på Medlefors. Maten och salladerna är fantastiskt goda. Lyle passade också på att äta god mat, eftersom han var hos Jonas hela dagen (och även natten, eftersom jag jobbade) och fick följa med till hans pappa där det bjöds på middag.

Inga kommentarer: