tisdag, mars 17, 2009

Morgonpromenad

Lyckliga Lyle

I morse gick jag och Lyle en promenad längs strandpromenaden. Det var fint väder, men det var inte särskilt lätt att gå. Jag hade tagit på mig ordentliga skor för att slippa bli blöt, men vi var ute lite för tidigt för att det skulle ha börjat töa. Istället var det på många ställen glashalt. Men det var också skare, vilket Lyle uppskattade.

Det är kul att springa ovanpå snön.

Full fart.

Lyle räcker ut tungan åt mig när jag bestämmer att det är slut med bollkastningen.

Idag har jag också lämnat Lyle ensam i lägenheten för första gången. När jag lämnade honom medan vi bar grejer från bilen skällde och ylade han, men det var inga problem att lämna honom idag. Jag tror att han börjar uppfatta det här som hemma lite grann.

Igår var Aija här och när jag satt vid datorn låg Lyle under skrivbordet och Aija under min stol, så jag tog den här söta bilden på dem tillsammans.


Igår kväll träffades jag och Eva på 33:an för att träna lite grann inför tävlingen på söndag. Jag är väldigt nöjd med träningen; det finns nog en chans att vi klarar ett förstapris. Det enda lilla problem vi har är att han ibland inte lyssnar på om jag säger "ligg" eller "stå", så innan söndag ska vi hårdträna lite på signalkontroll. Vi la också en platsliggning och trots att han tycker att Vilja är jätteläskig så låg han alldeles lugnt, trots att hon låg lite oroligt och gnällde lite. Det känns väldigt skönt.

Inga kommentarer: